Systembygger

Velg komponenter etter ditt behov

Steg 1

Arbeidsradius og Payload*
UR5 CB3 850mm 5kg
UR5e 850mm 5kg
UR10 CB3 1300mm 10kg
UR10e 1300mm 12,5kg
UR16e 900mm 16kg

Steg 2

Strømkilde*
Kemppi A7 450
Fronius TPS 400i
Fronius TPS 320i
Kemppi MasterTIG

Steg 3

Understell*
Sveisebord 1550*750 mm
Mobil pidestall
Lineærakse 6 meter
Ordne selv

Etterspør tilbud og spesifikasjon for denne systemkombinasjonen

E-post*

NB! Brukere av Microsoft Edge og Internet Explorer må ha siste Edge-versjon installert, hvis ikke vil ikke skjemaet fungere ordentlig. Klikk her for å oppdatere. 

Etterspør tilbud

Merk: Du vil motta tilbud på mail fra Pioneer Robotics.

Om produktene

 • Steg 1: Arbeidsradius og Payload

  UR5 CB3: Denne mellomstore roboten er ideell til automatisering av lettvektsoppgaver med dens 5 kg løfteevne og 850 mm rekkevidde. UR5 CB3 er enkel å omprogrammere og installere, og har den perfekte balansen mellom størrelse og styrke.

  UR5e: Dette er den nyeste versjonen av UR5 roboten. Denne mellomstore roboten er ideell til automatisering av lettvektsoppgaver med dens 5 kg løfteevne og 850 mm rekkevidde. UR5e er enkel å omprogrammere og installere, og har den perfekte balansen mellom størrelse og styrke.

  UR10 CB3: UR10 CB3 kan automatisere oppgaver på opptil 10 kg uten å gå på kompromiss med presisjon. Med en rekkevidde på 1300 mm er den i stand til å utføre store sveisejobber uten behov for reposisjonering.

  UR10e: Dette er den nyeste versjonen  av UR10 roboten. UR10e kan automatisere oppgaver på opptil 12,5 kg uten å gå på kompromiss med presisjon. Med en rekkevidde på 1300 mm er den i stand til å utføre store sveisejobber uten behov for reposisjonering.

  UR16e: Med nyttelast på 16 kg er UR16e den sterkeste roboten i UR-familien. Roboten har en rekkevidde på 900 mm.

 • Steg 2: Strømkilde

  Kemppi A7 450: Meget god MIG/ MAG strømkilde som støtter Kemppi sin «Wise» funksjonalitet for sveising, og som innehar alle nødvendige attributter for perfekt robotsveising. Strømkilden leveres som vannkjølt utgave og med 400V 3 fas som standard tilførsel. Strømkilden er integrert mot roboten ved et tilpasset datagrensesnitt.

  Fronius TPS 400i: Meget god MIG/ MAG strømkilde av høy kvalitet, og som innehar alle nødvendige attributter for perfekt robotsveising.
  Strømkilden leveres som vannkjølt utgave og med 400V 3 fas som standard tilførsel. Strømkilden er integrert mot roboten ved et tilpasset datagrensesnitt.

  Fronius TPS 320i: Meget god MIG/ MAG strømkilde av høy kvalitet, og som innehar alle nødvendige attributter for perfekt robotsveising.
  Strømkilden leveres som vannkjølt utgave og med 400V 3 fas som standard tilførsel. Strømkilden er integrert mot roboten ved et tilpasset datagrensesnitt.

  Kemppi Master TIG: Meget god TIG strømkilde av høy kvalitet, som leveres i sammen med tilpasset kaldtrådmating for å tilrettelegge for robotsveising.
  Strømkilden leveres som vannkjølt utgave og med 400V 3 fas som standard tilførsel. Strømkilden er integrert mot roboten ved et tilpasset grensesnitt.

 • Steg 3: Understell

  Sveisebord: Sveisebordet kommer tilpasset for de forskjellige robot-modellene, med festepidestall for robot, skinner for kontrollkabinett, holder for operatøpanel, samt et sprutskjold som beskytter elektrokomponentene.

  Mobil pidestall: For IntelliWelder-systemet er det utviklet en skreddersydd mobil pidestall som sørger for enkel manøvrering og plassering av sveiseroboten. Pidestallen er utstyrt med holdere for operatørpanel, robot, kontrollskap og mer. Dette fører til at IntelliWelder er et kompakt system med et svært begrenset grunnflateareal.

  Lineærakse: IntelliWelder kan leveres med komplett lineæraksesystem for din sveiseapplikasjon. Systemet inkluderer Rollon lineærakse, sikkerhetsscannere, drag chain til kabler, PLS, gir og servomotor. Lineæraksen kommer i standardlengder på 2, 4 og 6 meter.

  Ordne selv: Kontakt oss for motta oversikt over robotenes mekaniske grensesnitt.